U ovotjednom Kuturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke Televizije gostovao je slikar Stanko Ivanković povodom otvorenja izložbe koja će se održati 21. ožujka u prestižnoj galeriji Angelica Via di San Agostino u Rimu.

Umjetnik je najavio: “Bit ću zastupljen sa ukupno 6 slika, iz dva različita ciklusa koja su vremenski udaljena čak 25 godina. Riječ je o izložbama “Subjektivno” i “Aroma & pakovanje”.

Nastavak je to dobre suradnje u Italiji za dubrovačkog slikara, a Ivanković je u okviru Hrvatsko-talijanske udruge bio dijelom izložbe, ali i knjige Svjetlane Lipanović, koja je objavljena krajem listopada 2020. godine pod nazivom “Sjaj hrvatske umjetnosti”. O najnovijem izlaganju sa još glasovitih autora je također rekao:”Uz moja djela, bit će izloženi i radovi umjetnika Jagode Buić, Kuzme Kovačića, Ante Milasa, Đura Pulitike, Ivane Jovanović Trosmman i Davora Vukovića.”

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovao slikar Stanko Ivanković, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke Televizije.