Dubrovnik, koliko god da malen bio, može se podičiti umjetnicima svjetskog nivoa. U glazbenim vodama to su svakako klavijaturist, kompozitor Teo Martinović, kao i pjevačice s kojima surađuje: Maja Grgić i Ines Tričković.

– Kako s Majom, tako sam sada započeo snimati ciklus pjesama s Ines. Ima dugo vremena da smo dogovorili tu suradnju. Bit će tu lijepih stvari, što autorskih, što obrada. Mi u Gradu imamo zaista sjajnih pjevačica, pjevača, autora, glazbenika… Divno je naravno kad ti se s nekim dogodi ‘klik’ na toj stvaralačkoj razini. – rekao je Martinović, koji je svirati započeo s 4 godine i već tada je, kaže, znao da je to njegov cjeloživotni poziv.

– Otac je kupio harmonij, a ja sam sjeo za njega i odmah počeo svirati pjesme. Njima doma nije bilo jasno što se događa. Kad sam rekao da ću svirati i kad narastem bilo je naravno smjeha i komentara tipa ‘ah promijenit ćeš ti još toliko toga’. Ali evo nisam! I zbilja se osjećam privilegiran jer cijeli život radim ono što volim i surađujem s divnim ljudima. – kazao je Teo.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.