U ovotjednom Kuluturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem, gostovao je Toni Njirić. Sugrađani ga poznaju kao mirnog obiteljskog čovjeka koji se u slobodno vrijeme prepušta hobijima koji uključuju video igrice i specifičnu tjelovježbu! Točnije, ‘spartanski pristup’ kao zbroj aerobnog sporta, snage, brzine te izdržljivosti.

“U trenutnoj fazi života prioritet je familija, a sve ostalo su nekakve stvari koje daju rezultate i pomažu da i u primarnom fokusu bolje funkcioniram. Ako postoji nešto što ti čini dobro na mentalnoj razini – to će se definitvno projicirati na obitelj, na posao i na sve ostalo. Treba raditi ono što te čini sretnim, pa makar to bili sportovi koji su van tvoje komfor zone, kao što je Spartan racing za mene, ili igranje video igara sa 35 godina.” – rekao je Njirić.

O prijelazu u novi milenij i tehnološkom dosegu koji je multitedijalno u djetinjstvu odgojio voditelja Dragojevića i gosta, Njirić je rekao: “Mi smo generacijski krenili u savršeno doba gaminga. Možda se ekipa par godina starija neće složiti s time, ali mislim da je nekako taj skok s 2D na 3D gamina i napredak koji se tada dogodio jednako usporediv kao da se danas netko teleportira iz ovog studija negdje drugdje!”

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovao Toni Njirić, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke televizije.