Vaterpolisti Veselin Đuho i Maro Joković gostovali su u večerašnjoj emisiji “I to je život”, urednice i voditeljice Orlande Vlahušić Prkačin, te su gledateljima otkrili drugu, ne tako poznatu, stranu života vaterpolista.

Naši trofejni vaterpolisti, Veselin Đuho i Maro Joković, ispričali su kako su krenuli na vaterpolo, tko ih je vodio na treninge te otkrili kako im je obitelj bila i ostala najveća podrška. Gledatelji su imali priliku saznati kakvi su bili učenici, u koju su osnovnu i srednju školu išli, kakvu su muziku slušali, ali i kako su izgledali njihovi prvi izlasci s prijateljima. Otkrili su i gdje su upoznali ljubav svog života te istaknuli koliko im znači potpora supruga.

Joković je naglasio kako mu je, uz bavljenje vaterpolom, jako važno i obrazovanje jer treba razmišljati i o životu nakon vaterpola. Obojica su ponosna na svoje tri kćeri, dok je Joković iznio zanimljiv podatak kako skoro svi, njemu bliski vaterpolisti, imaju kćeri. Veselina uskoro čekaju penzionerski dani za koje je, kako kaže, već napravio dobar plan. Joković još ne razmišlja o penzionerskim danima, ali se obojica slažu kako je za njihov uspjeh u vaterpolu najvažnija podrška obitelji.

Drugu stranu života vaterpolista pogledajte u videu ispod ili u petak, u 14.00 sati, na Dubrovačkoj televiziji!