Marin Jukić novi je trener dubrovačkog Squarea. Vijest je to koju je klub objavio jutros na svojoj facebook stranici.

U Dubrovnik je stigao nakon uspješnih sezona kao trener slovačkog prvoligaša Prievidza Copy Leadersa. Uoči odlaska u Slovačku bio je pomoćni trener MNK Olmissum s kojim je u sezoni 2019./20., prvi put bio prvak, a potom sezonu poslije osvojio trostruku krunu (prvenstvo, kup i superkup).

U trenerskoj karijeri uspješno je vodio B momčad, juniore i kadete kluba iz Omiša. Osim trenerskog posla, trenutačno je UEFA-in edukator u Centru za edukaciju trenera NS BIH. Nositelj je UEFA B licence i nogometne A licence.

–  Želim se zahvaliti upravi kluba na ukazanom povjerenju, iznimna mi je čast i privilegija postati dijelom kolektiva MNK SQUARE. Vaše povjerenje u moje sposobnosti i viziju za daljnji razvoj kluba jako me motivira i obvezuje da pružim najbolje od sebe. Uz podršku svih članova kluba, siguran sam da ćemo ostvariti sjajne rezultate i postići naše ciljeve. Vjerujem da ćemo stvoriti snažnu, ujedinjenu i motiviranu momčad koja će se isticati na terenu, ali i izvan njega. Podrška navijača također će biti iznimno važna za nas. Prisustvo na utakmicama i podrška s tribina motivirat će nas da pružimo svoj maksimum na terenu i vjerujem da zajedno mozemo ostvariti iznimne rezultate. Iako je klub u vrhu hrvatskog futsala, vjerujem da možemo napraviti jos jedan iskorak u odnosu na prethodne sezone, rekao je nakon potpisa ugovora novi trener Squarea, Marin Jukić.