Ovog vikenda, točnije 9. i 10. prosinca, očekuje nas pravi flag football spektakl u Gospinom polju. Dubrovački Sharksi, ove godine domaćini su manifestacije „Hrvatski football festival“ koja se održava već treći puta, i svake godine nudi nešto novo iz svijeta američkog nogometa. Ove godine, fokus je na flag footballu, kao i na pomoći onima kojima je to najpotrebnije, u ovo, najljepše doba godine.

Festival će trajati dva dana, subotu 9. i nedjelju 10. prosinca. U subotu, okupit će se flag football reprezentacija Hrvatske na mini kampu u sklopu priprema za nadolazeća velika natjecanja. Odraditi će dva treninga pod palicom glavnog trenera Ante Ajduka, te kondicijskog trenera, našeg Vedada Đuguma. Treninzi će se održati u 11:30 i 18:00 sati na glavnom terenu u Gospinom polju, posjetitelji su dobrodošli!

U nedjelju, s početkom u 9 sati, također na glavnom terenu u Gospinom polju – prava flag football poslastica. U sklopu manifestacije „Hrvatski football festival“ održat će se seniorski kup Hrvatske u flag footballu, kao i humanitarni turnir „Božić sa Sharksima“ za uzraste mlađe od 18 godina. Preko 150 sudionika iz 8 klubova iz Hrvatske i regije, sudjelovat će na oba turnira u borbi za zlato.

Kako će se skupljati prilozi za udrugu Dva skalina, Sharksi su Vam pripremili pravi božićni ugođaj. Naša adventska kućica, u sivilu Gospinog polja, zasjat će tisućama svjećica i blistavih kuglica a cijeli dan ćemo posluživati marende, dok su se naši prijatelji iz Dubrovnik Beer Company, pobrinuti da nam grla ne budu suha. Atmosferu će zakuhati DJ Emerson u toku dana, a nakon 18h pridružiti će nam se i Trio Laus da se nakon turnira, podružimo uz note najljepših Božićnih pjesama. Cijene ulaznica, hrane i pića biti će simbolične, a sav prihod i donacije ići će, kao što smo već spomenuli, za udrugu Dva skalina!

Sve dodatne informacije, rasporede utakmica i detalje oko turnira, možete pronaći na društvenim mrežama Dubrovnik Sharksa, te Hrvatskog saveza američkog nogometa.
Očekujemo Vas s nestrpljenjem!

Sretan Vam Božić i svako dobro žele Dubrovnik Sharksi!