U prodaju je pušteno i dodatnih 800 ulaznica za ulaz B na zapadnoj tribini poljudskog stadiona za utakmicu 10. kola SuperSport HNL Hajduk  – Dinamo.

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju – piše u objavi HNK Hajduk Split.

Uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa Bijeli se nalaze na prvom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 18 bodova iz osam odigranih susreta. Dinamo zauzima treću poziciju s osvojenih 16 bodova, ali i utakmicom manje od Hajduka.

U posljednjem kolu obje momčadi upisale su pobjede. Hajduk je na Poljudu s 1:0 slavio protiv Lokomotive pogotkom Emira Sahitija. Dinamo je na gostovanju u Kranjčevićevoj s 5:1 svladao Rudeš.

Aktualna sezona otvorena je upravo dvostrukim srazom Dinama i Hajduka na Maksimiru. Najprije utakmicom Superkupa u kojoj je domaćin slavio s 1:0 pogotkom Martina Baturine. Tjedan dana kasnije Hajduk uzvratio na početku prvenstva i preokretom slavio s 2:1 na Maksimiru. Domaću momčad je u vodstvo tada doveo Bruno Petković, a pobjedu Bijelima donijeli su Marko Livaja i Rokas Pukštas.

U odnosu na prošlo kolo, trener Bijelih Ivan Leko, u derbiju opet može računati na Zvonimira Šarliju koji je utakmicu s Lokomotivom propustio zbog tri žuta kartona.

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR sua Goran Pataki iz Đakova.