U utakmici osmine finala Kupa Hrvatske malonogometaši Squarea poraženi su od Crnice u Šibeniku rezultatom 5-4 i to nakon nove drame tj. ruleta penala!

Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka uz dominaciju Squarea. U nastavku domaćin do 29. minute ima visokih 3-0, međutim u vrlo kratkom roku, povratnik nakon operacije koljena, Ante Daničić smanjuje na 3-1!

U 32. minuti Marko Kuraja postiže pogodak za 3-2, a tri minute prije kraja susreta pogađa i za rezultatski egal 3-3! U ruletu penala više uspjeha imali su igrači Crnice. Jedini precizan u izvođenju penala bio je kapetan Cvjetković dok su neprecizni bili Daničić, Keko i Pele.

– Poraz na penale je uvijek najbolniji poraz. Puno prilika nismo iskoristili.. Kad smo rezultatski potonuli vraćali smo se iz minusa, ali kasnije od četiri penala ne postignemo tri i onda se jednostavno ne može proći dalje, jasan i kratak je bio trener Antun Bačić.

Za Square su protiv Crnice igrali Turuk i Primić (vratari), Kuraja (2), Cvjetković, Daničić (1), Gašpar, Hrkać, Pele, Keko, Konsuo, Nebergoj i Džanković.