Očekivano, uvjerljivo i glatko. Tako su jugaši slavili u 3. kolu Lige prvaka u glavnom gruzijskom gradu Tbilisiju. Dinamo se ni na koji način nije mogao oduprijeti Jug Adriatic osiguranju, Dubrovčani su slavili 12:5.

U poluvremenu su Dubrovčani već vodili 5:0. Dvije i pol minute do kraja treće četvrtine bilo je i 8:0 za hrvatskog predstavnika. Dinamo je prvi gol postigao tek u 21. minuti, i to s igračem više (prvi iskorišteni u tek 9. navratu). Taj je gol bio inače za 1:8.

Dubrovčani su ovime osvojili nova tri boda u Ligi prvaka u utakmici od koje se imperativno i tražio isključivo puni bodovni ulov.

DINAMO TBILISI: Razmadze (6 obrana), Veshaguri, Akhvlediani, Dzikhtsiarenka, Tkeshelashvili, Vapenski (1), Vlahović (1), Tankosić (2), Imnaishvili, Magrakvelidze, Jakhaia, Pješivac (1), Kapanadze (1 obrana). Trener: Dejan Stanojević.

JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Popadić (9 obrana), Zvono, Djerković, Lazić (1), Joković (1), Mozara, Daube (5), Cabanas, Kržić (1), Burić (2), Grgurević, Žuvela (2), Jurišić. Trener: Vjeko Kobešćak, pomoćnik: Igor Računica.