Na turniru je sudjelovala 131 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, što ovaj turnir čini jednim od najjačih u ovom dijelu Europe. Naše cure U13,sudjelovale su u konkurenciji prvoligaških ekipa i ostvarile odličan rezultat, piše u priopćenju iz ŽNK Ombla gdje se još nastavlja:

– U četvrtfinalu bile su bolje od vršnjakinja iz Žnk Split rezultatom 4-1.

U polufinalu nas je čekala ekipa Žnk Hajduk koja je prvo poluvrijeme dobila rezultatom 2-0, a onda u nastavku potpuni preokret, gdje su naše Omblice prikazale puno bolji nogomet, borbenost, želju i zalaganje što je na kraju i rezultiralo visokom pobjedom 5 – 2 i prolazak u finale.

FINALE

ŽNK CROATIA STANKOVCI 3 – ŽNK OMBLA 0

Ena Vićan, Nina Radivojević, Zara Zubović, Natali Petronio, Mara Lučić, Luce Lučić, Lana Bajo, Maris Ostrički, Laura Vejnović, Nika Koprivića, Lara Jurinac, Lora Rončević, Kristiana Čović i Mara Koncul

Trenerica Petrunjela Njirić

Zasužena pobjeda Croatie.

Po tko zna koji put, ispisali smo jednu lijepu stranicu u povijesti kluba.

Iza sebe smo ostavili nogometašice Splita, Hajduka, Donata, redom prvoligaške klubove.

Cijelo vrijeme turnira ,imali smo ogromnu podršku roditelja ali i igrača Nk DU TALENT, njihovih trenera i roditelja kojima se i ovim putem iskreno zahvaljujemo.

Pri dodjeli pehara i medalja, slika za uspomenu s vršnjacima iz Nk Šahtar Donjeck

Prilikom boravka u Splitu, položili smo cvijeće i zapalili svijeću na grobu Andrije Matijaša Pauka a povodom 27.godišnjice njegove pogibije – piše u priopćenju iz ŽNK Ombla