Pero Kukuljica i Toni Perović su izborili nastup na Europskom juniorskom prvenstvu. Uspjeli su to kao članovi četverca na pariće u kojem su nastupili s dvojicom članova splitskog Mornara, Nikom Anzulovićem Miroševićem i Gordanom Ćurinom.

Veslali su na zagrebačkom Jarunu dvije trke. U obje su bili bolji od konkurencije, a što je još važnije, ostvarili su pritom odlična vremena te zaslužili da ih izbornik Darko Mikšić upiše na listu reprezentativaca koji će putovati na Europsko juniorsko prvenstvo koje će se 18. i 19. svibnja održati u njemačkom Essenu.

Kukuljica je debi na velikim međunarodnim natjecanjima imao prošle godine kad je u dvojcu na pariće na Europskom juniorskom prvenstvu u francuskom Gravelinesu veslajući s Marinom Perkovićem iz splitskog Mornara zauzeo 13. mjesto (prvi u ‘C’ finalu). Perović će pak prvi put nastupiti na velikom natjecanju u dresu reprezentacije. Mi se možemo pohvaliti kako ćemo prvi put na Europskom juniorskom prvenstvu u sastavu reprezentacije imati više od jednog člana! -piše na službenoj stranici VK Neptun.