Nakon što je prije nekoliko dana u Dubrovniku odigran prvi meč tenisa u kolicima, u kojem su se sve prisutne oduševili Ante Kolunđija i Anto Joskić, u novom izdanju sportske emisije TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovao je dubrovački tenisač u kolicima, mladi Kolunđija, kojeg već mnogi vide kao nadu reprezentacije Hrvatske!

Osim Kolunđije, u studiju je gostovao i jedan od njegovih kondicijskih trenera, Elvis Agović koji je u uvodu emisije jasno istaknuo:

– Igrao je savršeno, protiv momka koji je 60. u svijetu, sama činjenica je da igra u Dubrovniku, trenira tu, sparing partnera ima tek nekoliko (igra protiv mene i trenera Stipe), dok Joskić i ostala ekipa trenira i ima ‘mali milijun’ izbora protiv koga trenirati i spremati se. Naš Ante je u godini dana napravio veliki iskorak u igračkoj spremi, njegova fizička aktivnost se povećala troduplo. Agilniji je, ima puno jače udarce, puno je ozbiljniji igrač, samo treba ovako raditi, skupljati iskustva.. Kondicijski je redovit, u teretani, ali i na terenima provodi po dva sata. Najvažnija stvar je mentalna sprema, a Ante to itekako ima..

Ante zna svoj glavni cilj, a plan i program do kraja godine je poznat.

Cijelu sportsku emisiju TIME OUT, gdje su još teme bile stolni tenis i futsal, možete pogledati u nastavku članka.