U novom izdanju sportske emisije TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, teme su bile tenis, plivanje, judo i nogomet.

Mlada Dubrovkinja 18-godišnja Lucija Ćirić Bagarić u vikendu za nama igrala je dva finala ITF turnira u Marakešu. Singl i pojedinačno, a povodom tog uspjeha javila se s dojmovima iz Maroka.

Plivač Juga, Mario Šurković, još je jednom dokazao svoj potencijal. Ovaj put u Rijeci na Mitingu Victoria Primorje gdje je srušio mlađe seniorski rekord na 200 mješovito. Prošle godine bio je 13 puta prvak hrvatske, od čega 4 puta apsolutni seniorski prvak, izborio status seniorskog reprezentativca.. Uz njega bio je i šef struke PK JUG Frane Ćirak.

Vrijedan rezultat u vikendu za nama ostvario je član Judo kluba Ura Nage Leon Đapić koji je na seniorskom prvenstvu Hrvatske izborio srebro! Uz doprvaka Hrvatske u studiju je bio i Tin Sentić, pomoćni trener JK Ura Nage.

U vikendu za nama odigrano je 14. kolo 1. Županijske nogometne lige, na Grudi: HNK Slaven – ONK Metković 0:2. Pobjeda gostiju koji su pobjegli na +7 klubu s Grude.. Tim povodom, a u ime 100-godišnjaka s Grude gostovali su predsjednik Pero Kapetanić i igrač Paulo Opušić.

Snimku emisije možete pogledati u utorak, 22. ožujka od 17 sati u programu Sportske televizije!