HGK – Županijska komora Dubrovnik u suradnji s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira radionicu „E-Građevinski dnevnik“, koja će se održati u četvrtak, 1. veljače, u 9 sati, u Županijskoj komori Dubrovnik (Pera Čingrije 6, Dubrovnik).

Usluga eGrađevinskog dnevnika obvezna je od 1. siječnja 2023., a njome je omogućeno digitalno praćenje cijelog procesa gradnje – od prijave početka građenja, pa sve do samog izdavanja uporabne dozvole. Slijedom navedenog, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine dalo je suglasnost Hrvatskoj gospodarskoj komori za izdavanje kartica (E-poslovna kartica) s potpisnim i identifikacijskim certifikatom za pristup eGrađevinskom dnevniku inženjerima i tehničarima u djelatnostima prostornog uređenja i gradnje koji su zaposlenici tvrtki članica Hrvatske gospodarske komore, a koji nisu članovi strukovnih komora i nemaju poslovnu vjerodajnicu izdanu od strukovnih komora.

Način funkcioniranja aplikacije E- Građevinski dnevnik predstavit će Gordana Špehar Hafizović, voditeljica službe u Upravi za razvoj informacijskih sustava i digitalizaciju Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Rok za prijavu je 29. siječnja , a prijaviti se možete preko ovog linka.