A na cijelu priču oko pokretanja ‘inicijative za zaštitu javnog prostora’ u kojoj Grad Dubrovnik od građana traži da potvrde kako su se barem jedanput u životu koristili pješačkim prolazom koji spaja ulicu dr. Ante Starčevića s ulicom Put od Republike i Vukovarskom ulicom, reagirala je i dubrovačka odvjetnica Viktorija Knežević.

Njezin komentar objavljen na facebook profilu prenosimo u cijelosti.

[ MATO S FANTOMKOM NAPADA MOLOTOVLJEVIM KOKTELIMA! ]
Koje je ovo licemjerje!
Dragi građani, ovo što vas tjeraju da pišete nije ništa drugo nego predizborni igrokaz.
Oni koji su “držali vreću” svih ovih godina nekretninskoj mafiji sad bi nam se predizborno “maškarali” u same dobrotvore, istinoljubce i zaštitoborce!
Kako je krenulo još će Mato sa fantomkom na glavi krenut napadat molotovljevim koktelima zgradurine koje su u njihovom mandatu izgrađen i palit dozvole koje su izdane za ostale monstrume u prostoru – sve uz obavezan izraz lica – nisam znao majke, mi sve su mi podvalili!
A ekipa iz PR bojne će to naravno sve slikavat i dostavljat ekskluzivne fotografije odabranim medijima.
To što vam rade sa ovim je gore od maškara!
Pišu dole u komentaru da će te vaše izjave dostaviti zemljišno-knjižnom odjelu Općinskog suda. Zemljišno-knjižni odjel s time izjava ne može ništa, to je isto kao da vi napišete izjavu da je Knežev dvor vaš i dostavite je zemljišniku ili da napišete Ana voli Milovana i to dostavite to sudu.
Nadam se da će netko od novinara postaviti pitanje zemljišno-knjižnom odjelu suda, da li bi te izjave bile relevantne u zemljišno-knjižnomo postupku i da će sud odgovoriti u skladu sa zakonom.

ZEMLJIŠTE KOD FINA-e! Laus centar izgradio kućicu, iz Grada pokrenuli anketu, traže od građana da potvrde da su se koristili pješačkim prolazom

REAKCIJE GRAĐANA NA ‘POTVRĐUJEM’ ANKETU GRADA O PROLAZU KOD FINA-e: ‘HDZ i javni interes-ultimi na najjače!’