Tradicionalni Dani bakalara u Dubrovniku donose izvrsnu priliku da posjetitelji i lokalno stanovništvo uživaju u vrhunskim ribljim delicijama tijekom blagdanskog razdoblja. Ova gastronomska manifestacija, koju organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s 13 dubrovačkih restorana i osam adventskih kućica, dio je bogatog programa Dubrovačkog zimskog festivala.

Dani bakalara će se održati od 21. do 24. prosinca, a sudjeluju restorani Bistro 49, Restaurant & Catering Academia,Gradska kavana Arsenal, Bistro Bacchus, Bistro Bura, Hard Rock Café, Pivnica Dubrava, Café Lucijan – Hotel The Pucić Palace, Restoran Momenti – Hotel Dubrovnik Collection President, Moskar Street Food, Orsan, Piano Bar – Hotel Lero, Hotel Rixos Premium Dubrovnik i adventske kućice: 99, Festivus, Fish&Chicken, Gulozarije, Župaho– Stradun, Kućica Kod Ane, Mama’s Winter House – Gundulićeva poljana te Kućica Stopover – Pile.
Ova manifestacija pruža priliku da provedete blagdane uživajući u tradicionalnim gastronomskim iskustvima, istražujući raznolikost ponude restorana i kućica koji će vas očarati svojim posebnim jelima od bakalara. Iskoristite ovu savršenu priliku za susret s tradicionalnom dubrovačkom kuhinjom i stvaranje posebnih uspomena tijekom blagdanskog razdoblja.

Cjelokupnu ponudu ovih tradicionalnih jela možete pogledati na idućem linku.