Odigrano je 24. kolo 3. HNL jug, domaći su upisali četiri pobjede, gosti dvije, a dva susreta završila su neodlučenim rezultatom.

GOŠK je u tjedan dana ostvario tri pobjede, padali su Neretvanac, Hrvace te prekjučer OSK 3-2. Prije toga imali su četiri pobjede cijelu sezonu. Dosta dobar tjedan za Gospare, a i da nije Ivanišević pogodio u zadnjim sekundama slično bi napisali. Bolja je atmosfera na Lapadu, ali ništa nije gotovo, puno je posla pred njima, piše Dalmatinski nogomet

Vrlo dobru utakmicu su odigrali Uskok i Split, gosti su imali svoje prilike, okvir gola se još trese nakon slobodnog udarca Ivana Primorca. Da je Radeljiću jedan Primorac u svakoj liniji, bolja bi atmosfera bila na Parku mladeži. Čovjek odluke za kliške Uskoke još jednom je bio Zvonimir Teklić. Ono što je Primorac za Split ili Messi za Barcelonu, to je Teklić za Uskok.

Kamen je protiv Vodica odigrao loše, čak je i njih bilo sram kakvu su utakmicu odigrali. Tko je očekivao da mogu do tri boda na Korčuli? Oni sami, pa su već u 26. minuti imali vodstvo 2:0, znalački su do kraja sačuvali tri boda, Zmaj je postigao tek počasni pogodak. Sve je manje nade za Zmajeve, čine se kao najizgledniji putnik u niži rang.

Vrlo dobar tjedan je iza nogometaša Vodica, sedam bodova, a igrali su protiv Splita i vodećeg Jadrana. Vide se plodovi rada Marka Pinčića, ne bi trebalo biti problema oko ostanka jer Vodičani imaju jaču momčad od Zmaja i Hrvatskog viteza koji su iza njih.

Tvrdu utakmicu u Posedarju po lošem travnjaku odigrali su Hrvatski vitez i Neretva. Prvi dio bez prilika, drugi s dvije poluprilike. Više je napisano o utakmici nego što je viđeno na terenu. Neretva zadovoljna s bodom s dalekog gostovanja, malo po malo plove prema sigurnim vodama.

Jako je krenuo Primorac protiv Zagore, nekoliko prilika, pogodak, pa još prilika, a onda ih je šokirao Luka Božić s dva pogotka u šest minuta. Vodopija u 55. minuti nije realizirao kazneni udarac, a konačni rezultat postavio je Lazarevski u 89. minuti. Primorac i dalje prosipa bodove, čeka i njih težak nastavak sezone.

Nakon dva poraza, pobjedama su se vratili Crni iz Hrvaca, u tvrdoj utakmici jedan prekid bio je dovoljan za tri boda. Hrvace su sad prvi pratitelj Jadrana.

Sloga nastavlja s odličnim igrama na domaćem terenu, na pogon Romića koji je ordinirao po lijevoj strani poput Jarnija u najboljim danima, s tri gola ispraćen je Zmaj iz Makarske, piše Dalmatinski nogomet.