Trudna si? Planiraš trudnoću? Već imaš bebu?

Poveži se na online događanju koje će promijeniti tvoj pogled na majčinstvo.

Edukacija „Zdrava mama, sretna beba“ u tvoj dom donosi odgovore na sva pitanja koja imaš o trudnoći i prvim mjesecima majčinstva.

Biti roditelj zasigurno je najljepši, ali i najzahtjevniji zadatak na svijetu. Buduće majke, a posebno one koje tu ulogu igraju po prvi puta, imaju brojna pitanja oko početka ovog novog životnog razdoblja.

Trenutna situacija s korona virusom nije razlog da se odustane od edukacije koja je izuzetno važna i upravo je zato udruga Europa Donna Hrvatska i ove godine odlučila organizirati besplatnu online edukaciju za trudnice i dojilje „Zdrava mama, sretna beba!“.

Edukaciju će održati stručnjaci različitih profesija (patronažna sestra, nutricionist, kineziolog, psiholog i citolog), a sudionici će iz prve ruke doznati sve o sljedećim temama:

  • prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrani, prehrani dojilja, tehnikama dojenja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa
  • prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba
  • položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda
  • postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti
  • zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke

Edukacija će se održati online u nedjelju, 28. studenog 2021. s početkom u 17 sati, a možete je pratiti uživo putem linka https://youtu.be/zil2MNsN3e8 ili putem Facebook stranica: Europa Donna Hrvatska, Osmijeh i Torti. 

Prvih 100 sudionika koji se prijave i uključe na konferenciju dobit će na kućnu adresu poklon paket naših sponzora. Zato budi brza, zapiši datum u svoj kalendar i prijavi se na: osmijeh@populus-duo.hr

Vidimo se u nedjelju 28.11.2021. u 17 sati!

 

Sponzorirani sadržaj